Sesong avslutning for Malmedalen Gokartutleie!

Nå skriver vi mars-måned, men vi er  allerede i gang med planlegging og  klargjøring for oppstart av sesongen. Det er fremdeles veldig mye snø oppi Malmedalen og det er en del som må gjøres med banen av vedlikehold når denne snøen først forsvinner før vi kan åpne opp. Vi planlegger og håper på at Lørdag 30.april kl.10.00 åpner vi for gokartutleie igjen for denne 2022-sesongen:)

Lørdag 2.oktober vil være sesongens siste åpningsdag i 2021. Det har vært mange fartsfylte dager på Malmedalen Gokartutleie og mange flotte førere, så tusen takk for at dere alle har gjort dette til en vellykket sesong. Vi gleder oss allerede til april/mai neste år:)

Lørdag 1.mai-2021 åpner vi opp igjen for sesongen fra kl.10.00. Håper da at all snøen har forsvunnet og vi er klare for en ny fartsfylt sesong i Malmedalen!!

 

Lørdag 13.juni-2020 åpnet vi dørene fra kl.10.00 for utleie av gokart og det har vært noen hektiske dager, men det har vært utrolig artig å få vist frem hva vi holder på med. Tusen takk til alle dere som har vært innom oss, og vi gleder oss til resten av sesongen.

  Husk å forhåndsbestill kjøring:)

Vi har fått en litt annen start enn forventet på grunn av korona situasjonen, men nå ser det ut til at vi snart er i full gang. Siden situasjonen er som den er må vi ta litt andre forhåndsregler med tanke på antall personer, hygiene og at vi må holde avstand til hverandre. Dette innebærer at vi desverre ikke kan ta imot drop-in gjester, kun forhåndsbestillinger, så ta kontakt med oss og reserver plass. Dette for at vi kan ha kontroll og oversikt slik at alt går etter reglene.